1. klasse godt i gang

Årets førsteklasse er en flott gjeng på åtte elever, tre jenter og fem gutter. De har allerede kommet godt inn i skolehverdagen og blitt kjent med de andre barna på småskolen.

Noen fag har de sammen med 2. klasse og vi har allerede rukket å gå flere turer til ballsletta sammen. 3. klasse inviterte oss til gelé og lek i forrige uke, det var kjempestas! Fadderne i 5. klasse har tatt varmt imot førsteklassingene, og det har vært en trygghet for barna å være med fadderne i storefri og i andre friminutt.

I vennskapsuka vi hadde i uke 36 var vi både sammen med fadderne og 2. klasse og lagde vennskapsbånd. Da snakka vi ekstra mye om det å være gode venner, og brukte mye tid på å bli bedre kjent med hverandre.

Det har med andre ord vært en fin oppstart og vi ser fram til fortsettelsen!

Bildet over er fra høstturen vår med småskolen. Bildet under er fra gudstjenesten 24. september der vi sang sammen med 2. og 3. klasse.

Kontaktlærer Anja Kapstad Asteberg