Høsten i 3. klasse

Vi i 3. klasse har hatt en veldig fin høst bak oss! Det har vært spennende, og litt skummelt, å få ny kontaktlærer, men vi har fått det mye gøy sammen!

Vi er en morsom gjeng med mye latter, glede og engasjement. I høst har vi jobbet med litt forskjellige ting. Blant annet så har vi i naturfag funnet et klassetre ved ballsletta som vi går til en gang i måneden for å følge med på utviklingen av treet. I norsk har vi meldt oss på Norli sin lesekonkurranse, og leselysten har steget til værs! Vi leser og leser og håper vi klarer å lese gjennomsnittlig minst 2000 sider per elev innen 15. desember!
Tidligere i høst markerte vi også FN-dagen med Sirkus Moe. Da fikk vi sammen med 1.-4. klasse lov til å vise mangfoldet vårt av talenter. Det ble en minnerik dag vi alle husker veldig godt!

Gjertine Trannum