Hvordan er det i 8. klasse?

Hei, vi er en klasse på 18 elever og vi trives med Fredrik som lærer.

Innsats for klassemiljøet

På undomsskolen er det lov med mobil, men vi syntes det ikke var så sosialt. Derfor tenkte vi det hadde vært gøy med brettspill, så Fredrik dro ned til byen og kjøpte noen spill til oss. I det siste har det ikke blitt så veldig mye spilling, for vi har sett på julekalenderen «Jul i Blåfjell». Vi har også dratt til svømmehallen for å tilbringe litt tid sammen utenom skolen.

Vi spurte noen i klassen hva de synes om klassen:
«Jeg synes klassen er fin og folkene i klassen er hyggelige. Førsteinntrykket mitt var at vi ikke var så mange i forhold til den gamle skolen.»
«Klassen er bra og folk er snille. Det er fint å tilbringe tid sammen.»
«De i klassen er greie og hyggelige. Det er koselig å finne på ting utenom skolen.»
«Folk er inkluderende.»
«At alle lærerne er snille. Først når jeg kom til Moe ble jeg tatt godt imot.»
«Klassen har et bra miljø og samarbeid. Det er veldig hyggelig at folk får vært litt mer sammen istedenfor at vi bare står i et hjørne og spiller på mobilen. Folk tilgir fort.»

Spennende med karakterer

Vi har hatt karakterer i nesten et halvt år. Vi har ulike tanker om karakterer, men lærerne hjelper oss til å tenke positivt på det.

Inne i friminuttene

Nå som vi har begynt på ungdomskolen får vi blant annet lov til å være inne i friminuttene. Vi synes det er bra at vi kan være inne. Spesielt når det er dårlig vær. Selv om vi får lov til å være inne synes de fleste at det er godt å få en liten luftepause, for å holde hodet kaldt.

Johanna, Oda, Hanna, Mia og Regine