Juleverksted for n’te gang…

Vi vet ikke hvor lenge vi har holdt på med det, men vi vet at elevene liker det – og at elever på andre skoler misunner oss det; juleverksted for alle klasser, en hel dag i desember.

De siste årene har vi vært nødt til å dele det på to dager, en dag for 1.-5. klasse og en dag for 6.-10. klasse, for å få plass til alle elevene på de ulike aktivitetene.

Når pekkerkakelukten brer seg i gangene, julemusikken strømmer ut av klasserommene og flere elever og voksne har «juleverksted-pyntet» seg – da er det god førjulsstemning på Moe skole!

Kreative lærere – og flere foreldre – sørget for spennende og allsidige aktiviteter. Og med de kronglete adkomstveiene vi har til de ulike bygningene fikk vi jammen litt julemosjon også!

Bildene her er fra juleverkstedet til 6.-10. klasse onsdag 6. desember.