Leirskole

17.-20. september var 9. klasse sammen med 8. klasse på leirskole. Leirstedet, som heter Bondal fjellstue, ligger i Hjartdal kommune i Telemark. Det ble en flott uke.

Dagene var fylt opp med program og fritid, og mange fikk naturopplevelser som var bedre enn de hadde regnet med. Hver kveld var det underholdning i stua. Stemningen var god og humoren var ikke så verst den heller. Her er litt av det vi gjorde: besøkte Heddal stavkyrkje og Vemork museum (Rjukan), hadde en lang fjelltur til Bonsnos, besøkte Bondal bygdemuseum, padlet på Heddevann, spiste, vasket gulv, sto i kø til kiosken, sprang i gangene, spilte spill, spilte piano, sang, pratet, lo, skapte stemning i bussen, hadde leker i stua, hadde humor, ryddet av bordet, var på rommene, sov, var nesten ikke på mobilen. Vi var også heldige som fikk med oss to matmestere på turen: Vidar og Inge. De sørget for utrolig god mat, og fortjener en ekstra stor takk!  Bra leirskole!

Hilsen 9. klasse