SFO og leksehjelp

Moe skole tilbyr SFO mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra 14.05 – 16.30 og onsdager kl. 8.30 – 16.30 (inspeksjon fra kl. 8.10).
Leksehjelp for småskole og mellomtrinn tilbys mandag og tirsdag fra 14.15 – 15.15.

På Moe skole er vi stolte av å ha en hyggelig SFO med høy voksentetthet og stor trivsel. På SFO jobber Laila, Hilde og lærlingen vår, Astrid. SFO holder til i klasserom B8, men de bruker også mediateket, gymsalen (disse rommene er stengt dette skoleåret pga. ombygging) og skolekjøkkenet. Vi har også flotte utearealer der barna kan boltre seg fritt i klatrestativ, klatrevegg, huske og på fotballbanen. SFO har endel uteleker som bare er for de barna som går på SFO, det skal være stas å være SFO barn på Moe.

I år er det 27 barn som går på SFO. Mandag og tirsdag er det leksehjelp frem til kl. 15.15. Barna har med egen matpakke. Noen fredager lager vi mat på skolekjøkkenet.

Betalingssatser
Den første timen mandag og tirsdag er gratis pga. leksehjelptilbudet frem til kl. 15.00. Leksehjelp er et tilbud til elever fra 1. – 4. klasse. Det er mulig å være her disse timene uten kostnad. De barna som uansett skal på SFO, må også delta på leksehjelp først.

Følgende satser er vedtatt i skolestyret og gjelder for neste skoleår:

Inntil 10 timer/uke inkl. leksehjelp (man, tir, tor, fre): 1000,- kr pr. måned

Inntil 5 timer/uke (tirsdag og fredag): 800,- kr pr. måned

Inntil 4 timer/uke (mandag/torsdag og tirsdag/fredag): 700,- kr pr. måned

Inntil 3 timer/uke (mandag og torsdag): 500,- kr pr. måned

Alle ettermiddager + onsdager: 1800,- kr pr. mnd.

Alle ettermiddager + annenhver onsdag: 1400,- pr. mnd.

Ekstra dag hel (08.30-16.30): 200,- kr pr. dag

Ekstra ettermiddag: 100 kr pr. ettermiddag

Enkle onsdager: kr 200 pr. onsdag

Sommer-SFO, hel uke: 1000,- kr pr. uke

Søskenmoderasjon: 15 %.

Betaling 10 måneder i året, september – juni.

Dersom ditt barn skal hentes av noen annen en mor og far ønsker vi beskjed om dette. Fint hvis du også gir beskjed dersom ditt barn ikke skal på SFO en dag pga. andre aktiviteter, bursdag eller tilsvarende.

Man kan kontakte skolens kontor på tlf. 33 48 73 40 eller SFO-leder Laila Norheim på mobil 47 32 85 98 frem til kl. 16.30.