SFO og leksehjelp

Moe skole tilbyr SFO mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra 14.05 – 16.30.
Leksehjelp for småskole og mellomtrinn tilbys mandag og tirsdag fra 14.15 – 15.15
Behovet for SFO vurderes for hvert skoleår. I fjor startet vi opp med SFO på onsdager, som er småskolens fridag. Dette videreføres i år.

På Moe skole er vi stolte av å ha en hyggelig SFO med høy voksentetthet og stor trivsel. På SFO jobber Laila, Hilde og lærlingen vår, Rebekka. SFO holder til i klasserom B3, men de bruker også mediateket, gymsalen og skolekjøkkenet. Vi har også flotte utearealer der barna kan boltre seg fritt i klatrestativ, klatrevegg, huske og på fotballbanen. SFO har endel uteleker som bare er for de barna som går på SFO, det skal være stas å være SFO barn på Moe.

I år er det 22 barn som går på SFO. Mandag og tirsdag er det leksehjelp frem til kl. 15.15. Barna har med egen matpakke bortsett fra på fredager, da lager vi mat på skolekjøkkenet.

Onsdager er heldags-SFO siden småskoletrinnet har fri da. Da har vi større mulighet til å velge litt mer omfattende aktiviteter, bl.a. svømmeopplæring.

Pris for full plass, 4 ettermiddager, er 1000,- pr. mnd
Pris for halv plass er 800,- pr. mnd
Pris for inntil 4 t. pr. uke 700,- pr. mnd
Pris for inntil 3 t. pr. uke 500,- pr. mnd
Pris for hel dag 200,-
Pris for ekstra ettermiddag er 100,- pr. enkelt gang
Det gis 15% søskenrabatt.
Leksehjelpen er gratis.

Dersom ditt barn skal hentes av noen annen en mor og far ønsker vi beskjed om dette. Fint hvis du også gir beskjed dersom ditt barn ikke skal på SFO en dag pga. andre aktiviteter, bursdag eller tilsvarende.

Man kan kontakte skolens kontor på tlf. 33 48 73 40 eller SFO-leder Laila Norheim på mobil 47 32 85 98 frem til kl. 16.30.